Kolofon

Upravitelj te spletne strani je
BAUHAUS E-Business GmbH & Co. KG
Gutenbergstraße 21
D-68167 Mannheim

ID št. za DDV: DE 156673152
Občinsko sodišče Mannheim: HRA 3983

Telefon: +49 800 3905 000
E-pošta: service@bauhaus.info

Družabnica z osebno odgovornostjo

Werkhaus GmbH
Sedež: Mannheim
Občinsko sodišče Mannheim HRB 6426
Direktor: Bernd Baus, Lutz Fiedler

Opomba o jamstvu

Kljub skrbnemu pregledu ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebine zunanjih povezav. Za vsebino strani, do katerih vodijo povezave, odgovarja izključno njihov upravitelj.

Izjava o varstvu podatkov

BAUHAUS si želi, da bi vaša uporaba naših spletnih strani potekala varno in zadovoljivo. BAUHAUS si zato stalno prizadeva, ravnati v skladu z veljavnim zakonom o varstvu podatkov. Naslednja Direktiva o varstvu podatkov vas seznanja s tem, kdaj in kje pridobimo osebne podatke in kako lahko ta postopek preverite.

Direktiva se nanaša na spletne strani na naslovu www.bauhaus-ag.de. oz. www.bauhaus.info. Ker našo ponudbo stalno širimo, se lahko v posameznem primeru pojavijo novosti. Zato vam priporočamo, da to Direktivo prebirate redno.

Direktiva o varstvu podatkov

Praviloma lahko našo spletno stran prikličete, ne da bi morali navesti kakršne koli podatke o sebi. Če so v posameznem primeru potrebni vaše ime, naslov ali drugi osebni podatki, vas bomo na to opozorili. Če se odločite, lahko nam ali našim poslovnim partnerjem posredujete svoje osebne podatke preko spleta, npr. za potek korespondence ali izvedbo naročila. Vaše osebne podatke bomo skrbno varovali, jih shranili in uporabljali v skladu z ustreznimi zakoni.

Informacije o uporabi

S priklicem naše spletne strani prejmemo informacije o uporabi. Te podatke analiziramo, da prepoznamo trende in izdelamo statistike, vendar pri vseh ukrepih upoštevamo visoke varnostne standarde nemškega zakona o varstvu podatkov pri telekomunikacijskih storitvah (TDDSG) ter nemške Uredbe o varstvu podatkov za telekomunikacijska podjetja (TDSV). Tako na osnovi informacij o uporabi ali uporabniških profilov ni mogoče vzpostaviti povezave z osebnimi podatki in nastane “stekleni uporabnik”.

Izključitev odgovornosti

Za pravilnost kakršnih koli vsebin ne prevzemamo nobene odgovornosti. Prispevkom so priloženi viri, ki jih smatramo kot zaupanja vredne. Zato ne moremo prevzeti jamstva ali garancije za aktualnost, pravilnost in popolnost informacij, ki vam jih dajemo na razpolago.

Za komercialno uporabo in/ali razmnoževanje vsebin teh spletnih strani potrebujete pisno dovoljenje.

Informacije na naših spletnih straneh so bile pripravljene skrbno in na osnovi znanega stanja znanosti in tehnike. Vendar pa se znanje in izkušnje stalno razvijajo naprej. Zato bodite pozorni in pred začetkom dela vedno preverite najnovejše stanje spletne strani. Prosimo vas za razumevanje, saj moramo za informacije na teh straneh naše jamstvo omejiti na namero, grobo malomarnost in kršitev bistvenih dolžnosti. Opisane uporabe izdelkov ne morejo upoštevati posebnih razmerij vsakega posameznega primera. Zato preverite, ali so izdelki primerni za konkretni namen uporabe in v vsakem primeru upoštevajte navodila za uporabo in informacije proizvajalca.

Slikovno dokazilo

© fotolia.com
© iStockPhoto.com

© Paul Maguire – Fotolia.com, © fischer-cg.de – Fotolia.com, © F.Schmidt – Fotolia.com, © zhu difeng – Fotolia.com, © hammett79 – Fotolia.com, © peshkova – Fotolia.com, © Stauke – Fotolia.com, © Smileus – Fotolia.com, © Romolo Tavani – Fotolia.com, © Halfpoint – Fotolia.com, © goodluz – Fotolia.com, © drubig-photo – Fotolia.com, © ehrenberg-bilder – Fotolia.com, © stokkete – Fotolia.com, © franckreporter – iStockPhoto.com, © skynesher – iStockPhoto.com, © LarisaBozhikova – iStockPhoto.com

Napotek o uporabi storitve Google Analytics

Ta spletna stran uporablja storitev Google Analytics. To je spletna analitična storitev družbe Google Inc. („Google“). Google Analytics uporablja t. i. “piškotke”, ki se shranijo na vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Informacije v piškotku o vaši uporabi te spletne strani se prenesejo na Googlov strežnik v družbe Google v ZDA in se tam shranijo. V primeru aktivacije anonimnega IP-naslova na tej spletni strani, bo Google vaš IP-naslov v državah članicah EU ali drugih državah pogodbenicah Sporazuma o evropskem gospodarskem prostoru pred tem vseeno skrajšal. Le v izjemnih primerih se v strežnik družbe Google v ZDA prenese celoten IP-naslov in se nato skrajša tam. Po naročilu upravitelja te spletne strani bo Google te informacije uporabljal za izdelavo analize vaše uporabe spletne strani, izdelavo poročila o spletnih aktivnostih ter izvajanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletne strani in interneta. IP-naslov, ki se v sklopu Google Analytics prenese z vašega spletnega brskalnika, ne bo združen z drugimi podatki Googla. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite v nastavitvah vašega spletnega brskalnika; vendar vas opozarjamo, da v tem primeru ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v celoti. Poleg tega lahko preprečite zajemanje podatkov, ki jih ustvarijo piškotki in ki se nanašajo na vašo uporabo spletne strani (vklj. z IP-naslovom), ter obdelavo teh podatkov s strani Googla, tako da z naslednje povezave (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de) prenesete vtičnik brskalnika in ga namestite.
Podrobnejše informacije o tem najdete na http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de oz. na https://www.google.de/intl/de/policies/ (splošne informacije o storitvi Google Analytics in varstvu podatkov). Opozarjamo vam, da je bila storitev Google Analytics na tej spletni strani razširjena za kodo „gat._anonymizeIp();“, kar zagotavlja anonimno zajemanje IP-naslovov (t.i. IP-maskiranje).