Vzdrževanje

Sedaj lahko čisto enostavno najdete ustrezna tla.

Kakšen tip ste?

Čiščenje

Obdelava (večje površine): Koncentrat osnovnega čistila b!design razredčite z vodo v razmerju 1:10 (npr. 0,5 l na 5 l vode) in ga z močotom ali krpo za tla enakomerno porazdelite po tleh (ne dovolite, da nastanejo lužice).
Primerno tudi za čistilne naprave.

Obdelava (manjše površine): Koncentrat osnovnega čistila b!design razredčenega nanesite neposredno z ožeto vlažno krpo. Pustite učinkovati 5-20 minut. Med tem časom dodatno obdelajte suha mesta. Zmehčano umazanijo temeljito obrišite z močotom ali vlažno krpo za tla. 2-3-krat nato tla obrišite s čisto vodo, da bodo rahlo vlažna. Nato jih obrišite do suhega. Ko se povsem posušijo, jih dodatno obdelajte z osvežilcem b!design.

Vzdrževanje

Enostavno dodajte vodi za pomivanje tal – 2 pokrovčka zadoščata za pribl. 5 litrov vode. Krpo za tla ožmite in pobrišite tla, da bodo rahlo vlažna. Po potrebi obrišite do suhega.

Opomba: Za odstranjevanje posebno močnih madežev ter za občasno osvežitev in intenzivno nego tal priporočamo uporabo osvežilca b!design.

Osveževanje

Pred uporabo dobro pretresite. Količino enega pokrovčka (za pribl. 2 m²) zlijte na posesana tla in tekočino nato s krpo enakomerno vtrite v tla.

Opomba: Za močno umazana tla (npr. na javnem območju) priporočamo po potrebi osnovno čiščenje s koncentratom osnovnega čistila b!design in nato še nego z osvežilcem b!design.