Garancija

Serije b!design star, maxi, maxi+ in tile nudijo 5-LETNO, POPOLNO OBRTNO GARANCIJO.
Serija Collection b!design clic nudi 10-LETNO, OMEJENO OBRTNO GARANCIJO.
Serija b!design clic home nudi 5-LETNO, OMEJENO OBRTNO GARANCIJO.
ZA UPORABO V ZASEBNEM BIVALNEM OBMOČJU VELJA 25-LETNA GARANCIJA PROIZVAJALCA.

1. Območje veljavnosti
Če so bila tla vzdrževana v skladu z navodili v uporabniškem priročniku in uporabljena v sklopu navedenega razreda obrabe ter položena po navodilih za polaganje, garancija zajema izključno naslednja področja:

  1. napake v izdelavi
  2. odstop laminacije
  3. močna, neobičajna barvna odstopanja in pobledelosti, če deske niso bile izpostavljene neposredni sončni svetlobi.

2. Garancija ne zajema:

  1. običajne obrabe, namerno ali zlonamerno povzročene škode: škode, nastale zaradi nepravilnega polaganja ali vzdrževanja, kemičnega razkroja zaradi neustreznih čistilnih sredstev, podlage z vsebnostjo alkalija ali škode, nastale zaradi hidrostatičnega pritiska, opeklin, razpok, izboklin, madežev ali izgube sijaja zaradi običajnega staranja ali drugih vplivov.
  2. dela ali stroškov dela za odstranjevanje škodljivih ali polaganje nadomestnih tal.
  3. posledične škode

Omejitve uporabe, zapozneli trenutek oddaje v najem itd., ki so v povezavi z oddaljenostjo ali ponovnim polaganjem prizadetega materiala. Vsako nadaljnje nadomestilo škode za dodatne ali posledične škode je izrecno izključeno.
Če se zaradi lokalnih zakonskih določil posledični škodi ni mogoče odpovedati, se lahko omejitve, navedene pod 2. točko, morda uporabijo le delno. Ta garancija podeljuje specifične pravice,
ki pa niso osnova za uveljavljanje drugih zahtev ali pravic. Garancijo je mogoče uveljavljati samo, če reklamacijo nemudoma prijavite distributerju/prodajalcu. Prijavi je treba priložiti kopijo originalnega računa in v celoti izpolnjeno reklamacijsko poročilo s slikami; garancijski zahtevek lahko potrdi samo distributer/prodajalec.